Om

Hvem er jeg?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Her kan du læse lidt om, hvem jeg er, og hvordan jeg er havnet op i den alternative verden.

 

Hvordan skal jeg komme i gang?

 

Jo, jeg tror jeg prøver fra begyndelsen.

 

Som barn havde jeg så mange oplevelser, så jeg rent faktisk ikke var klar over det.

 

Som regel kunne jeg, hvis jeg lugtede røg, konstatere at der ville ske en ulykke i nærheden af hvor jeg var, inden for den nærmeste fremtid.

Dette holdt stik hver gang.

Som regel var det en trafik ulykke på stedet i løbet af det kommende døgn på det sted hvor jeg lugtede røg i bilen da vi kørte der.

 

Et fly der styrtede ned nær Roskilde Lufthavn da vi kørte forbi der inden osv.

 

Da min mormor døde, viste hun sig for mig hjemme i vores stue. Hun sagde ikke noget, men stod der bare for at sige farvel.

Mine forældre ringede senere fra Jylland og sagde at nu var hun død.

 

Jeg kunne mærke en stærk tilstedeværelse af min svigerfar i kærestens hus, og så også tit skygger. Aldrig fulde skikkelser, men skygger. Egentlig heller ingen stemmer.

 

På et tidspunkt har jeg vist oplevet et eller andet som har forskrækket mig meget, for jeg lukkede i hvert fald af for al kontakt til den spirituelle verden. Jeg kan ikke huske hvad det var, men har en fornemmelse af, at jeg har fortrængt det.

 

Gennem mit voksne liv, har jeg haft fornemmelser men ingen direkte kontakt førend min farmor døde.

Hun er der normalt til familiekomsammen, hvor lyset ilysekronen over spisebordet hæves og sænkes i styrke og den begynder at svinge.

 

Da min bror døde i 08, begyndte mine oplevelser at tage tiligen.

Han er jævnligt på besøg.

Han gemmer ting for at drille, bla. Til en jul, hvor han havde gemt alle grydelågene.

Jeg fandt dem efter meget brok og søgen ca. 15 minutter senere, helt nederst i skabet helt inde ved bagvæggen under de tunge gryder.

Jeg spurgte rundt, men ingen havde flyttet mine grydelåg.

 

Senere da vi spiste ved spisebordet i stuen, tændte tv’et.Fjernbetjeningen lå på sofabordet. Vi kiggede på hinanden og skålede med ham.

 

Nogle år efter, hørte jeg en mærkelig ”bip-lyd” som jeg ikke kunne høre hvor kom fra. Den kom med ret jævne mellemrum og jeg gennemsøgte hele huset flere gange, indtil jeg fik åbnet en skuffe, hvori min brors gamle mobiltelefon lå. Der havde den ligget i over to år uden batteri, og nu begyndte den så med en eller anden alarm.

 

Min datter og hendes veninde havde være på 1. salen for at hente noget på hendes værelse, og mens de løb ned af trappen, slukkede lyset. De troede at det var mig der havde gjort det, men jeg var ikke i nærheden af kontakten. De var midt mellem kontakterne på første sal og i stuen.

 

Udover min bror var der to gamle energier i mit gamle rækkehus.Kunne ikke kommunikere med dem, men fornemmede et forpint barn, og en sadistisk ældre mand. De hørte til i forrige århundrede, hvilket undrede mig, da vores bebyggelse er fra 1980’erne.

Inden da, var det mose, så jeg tror ikke der har ligget nogle huse der inden dette blev bygget.

 

Så er der klæbeånderne, som jeg så åbenbart tiltrækker foret godt ord.

Jeg havde 1-2 gennem flere år, men grundet en depression over min brors død, havde jeg ikke overskud til at skille mig af med dem.

 

Dette gjorde jeg så for et par år siden, det var der jeg fandt ud af, at der faktisk var mere end én.

 

Weekenden efter var vi til fest, hvor vi fik noget at drikke, og gæt hvad jeg havde med hjem? Jeps, på den igen med at få sendt den afsted.

 

Derfor omgav jeg mig med lys, for at holde uønskede ånder væk fra mig. Dette hjalp, og jeg har ikke haft uønsket besøg siden.

 

Jeg besluttede mig for, at finde ud af, hvad mine evner så var. Dette blev til en spændende rejse, som kommer til at vare resten af mit liv

 

Tingene tog fart, først Reiki 1,2 og 3. Herefter Access Bars, Wellness massage og så Japansk Lifting.

Nu er jeg så færdig med min 2 årige uddannelse til Clairvoyant healer v/ Steen Kofoed.

 

Ved siden af dette, øver jeg min clairvoyante evner, samtaleterapi, tarot oplæg og pendulering.

 

Sidste skud på den uddannelsesmæssige vej, er min interesse inden for Traditionel Kinesisk Medicin (TCM), som har medført et kursus i 5-element teorien og en kommende uddannelse i Akupressur.

 

"There are only two ways to live your life.

One is as though nothing is a miracle. The other is as though everything is."

 

Albert Einstein