Access Bars

Hvad er Access BARS?

Access BARS

 

Forvandler gamle holdninger, følelser og tanker.

Med en Access BARS behandling, arbejder jeg med at bygge bro mellem klientens ubevidste og bevidste sind, for at forandre de gamle spændinger og tankemønstre som klienten har om sig selv. Dem der giver mere indsigt, der åbner op for klientens bevidsthed og gør at klienten kan tage bevidste valg i sit liv.

 

Access BARS kan give klienten værktøjer til, hvordan denne mentalt kan skabe flere bevidste tanker om sig selv, sin krop og sit liv. Det er en yderst effektiv behandling, for klienten, der har arbejdet med sig selv i mange år, og nu mangler værktøjer til at rykke på de ting, klienten ved der er uhensigtsmæssige i sit liv!

 

Hvis der er gamle mønstre klienten gerne vil forvandle, så er en Access BARS behandling det der skal vælges.

 

Access BARS kan anbefales til følgende:

  • stress, afspænding
  • forvandling af gamle mønstre
  • hovedpine, kropssmerter, kropsbevidsthed,
  • tankemylder, søvnløshed,
  • selvværd, ADHD
  • graviditet, børn osv.

 

Behandleren aktiverer 32 punkter på klientens hoved. Punkterne vedrører vitale områder af dennes opfattelse af sig selv og sit liv. Når disse punkter bliver aktiveret, slettes holdninger, følelser, tanker og idéer, der holder klienten tilbage, og afholder denne fra at leve sit liv, som klienten ønsker. Det svarer til at trykke Control-Alt-Delete på klientens pc – Klienten får nulstillet sin harddisk!

 

Access BARS behandlingen i praksis

Behandlingen tager ca. 1 time.

Selve behandlingsformen foregår ved at klienten ligger fuldt påklædt på en briks, mens behandleren arbejder med punkter på klientens hoved.

 

Det er en meget afspændende behandling, der i værste fald får klienten til at slappe af som efter en massage, og i bedste fald kan ændre klientens liv!

 

Vil du se mere: http://www.youtube.com/watch?v=3BaBWRHnN-s

 

"There are only two ways to live your life.

One is as though nothing is a miracle. The other is as though everything is."

 

Albert Einstein